Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe voorkom ik 't terugspringen (vertikaal) van een webpag?

dias
2 antwoorden
 • Met IE9 heb ik 't volgende probleem: zodra ik een website geopend heb en dan een stuk omlaag scroll springt de pagina even later spontaan weer naar boven. Hoe is dat te voorkomen?
 • Heeft Internet Explorer 9 eerder wel correct gewerkt? M.a.w is dit probleem pas sinds kort ontstaan?

  Heeft u dit probleem op alle webpagina's of merkt u dit enkel bij bepaalde webpagina's? Wellicht kunt u doorgeven op welke websites u dit probleem bijvoorbeeld merkt.

  Om het probleem proberen op te lossen, kunt u de volgende handelingen uitvoeren:

  Als eerste kunt u de instellingen van Internet Explorer herstellen naar standaard waarden. Al uw instellingen voor Internet Explorer zullen dan weer teruggezet worden naar origineel. Uw favorieten blijven wel gewoon intact. U kunt de instellingen handmatig terugzetten, of een Microsoft Fixit gebruiken die dit automatisch voor u doet.

  Meer informatie over het herstellen van de Instellingen in Internet Explorer vindt u op de volgende website:

  http://support.microsoft.com/kb/923737/nl

  Na het herstellen van de instellingen kunt u eventueel de browser optimaliseren. Het optimaliseren van de browser kunt u doen met de "MATS" tool voor Internet Explorer. De MATS tool is te downloaden vanaf de volgende website:

  http://support.microsoft.com/mats/ie_performance_and_safety/nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.