Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

ik wil het mail programma van windows niet ; wat nu ?

None
2 antwoorden
 • Soms (helaas vaak) gaat windows mijn MS mailprogramma updaten, en dan brengt dat allerlei verwarrends - ik ben een it-onbenul.

  Ik draai met windows vista business (helaas, maar het gaat wel goed, want Lenovo).
  Maar ik doe verder alles met Firefox (4.1) en met Thunderbird (mails).

  Nu denk ik : skip het MS mail prog/files : ik wil al dat spul verwijderen.

  Vraag is echter : kan dat straffeloos ? Werkt de rest dan nog ? Werkt het (hoopvol !) beter en sneller ?

  (Die Vista is sowieso een crime, 50 + gig ruimte beslag en dan ook nog ruimte voor bakups > van lieverlee zowat 100 gig).

  Thnx voor alle help.
 • http://www.schoonepc.nl/vista/schijfopruiming_schijfdefragmentatie.html


  Hier krijg je wel wat GB schuifruimte terug.


  Undo-bestanden van SP1 en SP2 verwijderen
  Is de installatie van beide servicepacks met succes afgerond en werkt Windows naar tevredenheid, dan kunnen de bestanden voor het ongedaan maken van de installatie van beide servicepacks (de zogenaamde undo-bestanden) worden verwijderd. Hiermee wordt namelijk al snel enkele Gb’s aan schijfruimte vrijgemaakt! Gebruik hiervoor het commando COMPCLN (in het startmenu bij Zoekopdracht starten). Nadat met de J-toets akkoord is gegaan, worden de undo-bestanden van Service Pack 1 en Service Pack 2 definitief verwijderd. Let op: COMPCLN is de opvolger van VSP1CLN uit Service Pack 1 en is alleen beschikbaar nadat Service Pack 2 is geïnstalleerd.

  Je kan de map W mail gewoon verwijderen hoor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.