Vraag & Antwoord

OS Windows

WXP Home Premium iconen weg

5 antwoorden
  • Ik heb eventjes getweakt met glary utillities omdat de computer een kwartier deed over opstarten en voor de rest ook nogal traag was. Dus ik heb een paar dingen gedaan: -Registerfouten oplossen (meer dan 5000 fouten) -Schadelijke Bureaubladiconen weggooien (geen fouten, niks verwijderd) -Tijdelijke bestanden weggooien (17,8 GB weggegooid) -Achtergelaten sporen wissen (meer dan 1700 fouten) -Op spyware controleren (niks aan de hand) Verder heb ik nog de defragmentatietool gebruikt. En nu start mijn zusje de computer op en begint te zeuren dat ie wel sneller is maar dat ze niet kan inloggen. Waarom niet: de icoontjes met namen zijn weg. Ik druk 2 keer CTRL+ALT+Delete in en ze kan inloggen. Maar ik wil graag die iconen terug en ik denk dat het zit in dat met die registerfouten. Dus: Welke DWORD-Waarde moet ik op 1 zetten om die iconen terug te krijgen?
  • doe dit eens ,wel eerst ff lezen http://www.windows-help-central.com/bureaublad-iconen-verdwenen.html
  • Nee, de bureaubladiconen zijn er nog wel. Het gaat om de plaatjes met de namen in het welkomstscherm, deze worden niet geladen.
  • dat zou je toch moeten kunnen regelen via configuratiescherm/gebruikersaccounts/wijze waarop wordt aangemeld..?
  • Het ligt ook niet aan de wijze waarop aangemeld. Kijk, zo ziet mijn scherm er normaal gesproken uit als windows is opgestart: [img:8a2b0d52f5]http://www.windows-help-central.com/image-files/aanmelden-bij-windows-xp.jpg[/img:8a2b0d52f5] Maar nu ontbreken de namen met plaatjes aan de rechterkant van de verticale witte streep. Dus, moet ik twee keer op Ctrl+alt+Delete drukken om dit te krijgen: [img:8a2b0d52f5]http://www.windows-help-central.com/image-files/aanmelden-bij-windows-xp2.jpg[/img:8a2b0d52f5] En ik wil dus graag weer de plaatjes bij het eerste welkomstscherm terug. Dus was de vraag: welke DWORD-waarde in het register regelt die plaatjes en die namen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.