Vraag & Antwoord

OS Windows

Zie niet het hele netwerk.

3 antwoorden
  • Ik gebruik W7. Sinds kort hebben wij een nas. Ik heb één keer mijn computer geback-upt naar de nas. Ik heb dus contact met de nas gehad. Sinds verleden week is de nas via mijn computer niet meer benaderbaar. Verkenner (via netwerk) ziet de nas ook niet. Verkenner ziet wel alle computers die in het netwerk hangen. Ik heb al geprobeerd door de firewall uit te zetten, dit heeft niet geholpen. Alle programma's die na de laatste upload geïnstalleerd zijn heb ik ook al verwijderd. Geen verandering. Overigens de andere computers zien de nas wél. Ik als enige niet. Wie kan mij hierbij helpen? Xavier.
  • @ Xavier, [quote:c40c9b2505="Xavier51"]Overigens de andere computers zien de nas wél. Ik als enige niet.[/quote:c40c9b2505] De andere computers, zit daar toevallig een pc met Win XP? groet, mericya
  • [quote="Mericya"]@ Xavier, [quote="Xavier51"]Overigens de andere computers zien de nas wél. Ik als enige niet.[/quote] De andere computers, zit daar toevallig een pc met Win XP? groet, mericya[/quote] Mericya, nee alle vier de computers draaien op W7. Twee zijn laptop en twee zijn computers. Alvast bedankt, Xavier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.