Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista installeren op een windows media center edition pc

Anoniem
patrykvdmeulen
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ga zaterdag mijn computer formatteren omdat ik een spyware, adware en een paar trojaanse paarden niet van mn pc afkrijg.
  Mijn computer maakt gebruik van de windows media center edition. Ik vroeg me af of ik gewoon een windows Vista edition erop kan installeren, zonder enige problemen? Of ondersteunt mijn computer dat niet?

  Groetjes
 • Vertel wat meer over je computer want zonder meer informatie is het puur giswerk. In 9 van de 10 gevallen verwacht ik geen problemen. Natuurlijk zou je ook gewoon Windows MCE opnieuw kunnen installeren. Heb je je data gebackuped?
 • [quote:02ad3ed1d2="Hans.Vosman"]Vertel wat meer over je computer want zonder meer informatie is het puur giswerk. In 9 van de 10 gevallen verwacht ik geen problemen. Natuurlijk zou je ook gewoon Windows MCE opnieuw kunnen installeren. Heb je je data gebackuped?[/quote:02ad3ed1d2]

  Hehe, ik werd een beetje beu van MCE dus wil ik Vista hebben, maar heb net via een website gechecked dat het niet gaat lol, dus dat wordt dan maar MCE weer erop installeren.

  Toch bedankt!
 • Hopelijk is het gelukt om het erop te zetten. Vista wil je ook liever niet op je pc hebben staan. Ik en met mij vele mensen niet in ieder geval.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.