Vraag & Antwoord

OS Windows

Wel aangemeld maar kan niet bij eigen bestanden

5 antwoorden
  • Een vriend van me heeft probleem met zijn laptop. Hij is aangemeld met z;n eigen account alleen staan zijn bestanden niet op zijn hardeschijf! Als hij naar (C:\Users\Gebruikersnaam\Documents gaat staat alleen de ''administrator'' maar zijn eigen account staat er niet. :o Hoe kan dit? en hoe kan hij bij zijn account zijn bestanden komen??
  • Zou kunnen dat zijn account besschadigd is geraakt. In dat geval maak je met het admin account een nieuwe aan, logt daarop in, maak jezelf eigenaar van de bestanden, verplaats ze naar het nieuwe, wis tenslotte het oude, beschadigde account.
  • Ja, maar hij heeft geen bestanden op admin account die zijn weg. :? Nog een andere oplossing? Die van een nieuwe account heeft hij al gedaan.
  • Hij heeft zijn admin account dus gebruikt om er normaal mee te werken? Dat is natuurlijk vragen om problemen. Bij mijn weten is het niet mogelijk het ingebakken admin account te verwijderen, dus herstellen wordt heel moeilijk. Ben bang dat het dan toch opnieuw installeren van windows wordt.
  • Hij kan proberen zijn bestanden te redden. Probeer Recuva en als dat niet lukt, zwaarder geschut zoals hier http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/629893-laptop-gecrasht-problemen-bij-overzetten-harde-schijf?p=4009931

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.