Vraag & Antwoord

OS Windows

beveiliging van windows 7?

Anoniem
Tirm
9 antwoorden
 • Probeer eens in Apparaatbeheer de CD\DVD-speler te verwijderen (deïnstalleren) en start Windows daarna op en laat Windows de driver opnieuw installeren?
 • Die was ik vergeten te vermelden..dat heb ik ook geprobeerd..zonder succes.
 • Vreemd… :o Is dit nog iets van toepassing? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee417692%28v=vs.85%29.aspx

  Andere vraag. Heb je misschien een virtuele CD/DVD-speler geïnstalleerd zoals Deamon tools, Virtual CD, Magic disk e.d.
 • Hallo allemaal,

  Enige tijd terug heb ik mijn hp dv7-notebook met Vista geupgraded naar windows 7. Het probleem is nu dat deze alleen nog cdroms en dvd games die het logo ,,game for windows" hebben afspeelt. Wanneer ik een andere dvd-game in de notebook doe, begint de cdrom/dvd-drive met een hard gezoem snel te draaien en stopt hier niet meer mee tot ik de computer afsluit. In ,,deze computer" verdwijnt de cdrom/dvd-driver ook.

  ik gebruik alleen legale software, de games hebben het in de oorspronkelijke vista altijd goed gedaan en doen het op mijn desktop (windows xp) ook perfect.

  Ik heb de lens reeds gereinigd met een dvd-schijf die hiervoor bestemd is, en heb de truuk met ,,regedit"(upper filters en lower filters) ook al geprobeerd, bij mij werden geen filters aangegeven.

  Ik vermoed dat het een vorm van beveiliging is in windows 7, maar ik kom er maar niet uit.
 • Ofschoon het doorgaans het beste is Windows 7 schoon te installeren. Dus waarbij de Windows partitie wordt geformatteerd, ben ik er in dit geval niet zeker van of je een Windows probleem hebt. Je zou een test kunnen doen buiten Windows om, met een LiveCD of Live USB-stick.

  Daarvoor kun je Parted Magic gebruiken. Zie ook computer!totaal http://computertotaal.nl/article/21242/parted-magic-5-1.html Het is eigenlijk een partitionerings tool, die op Linux draait. Maar je kunt 'm ook gebruiken om CD/DVD-R(W)'s te branden. Namelijk via Start > System Tools > Simple burn CD/DVD burning and extraction.
 • Nee, dat heb ik niet geïnstalleerd. Ik denk er zelfs over om dan maar een externe speler aan te schaffen. Ik ben alleen bang dat wanneer het een probleem in windows of ergens anders blijkt te zijn, het probleem ook ontstaat bij een externe speler.


  [quote:9c8a545690="Tirm"]Vreemd… :o Is dit nog iets van toepassing? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee417692%28v=vs.85%29.aspx

  Andere vraag. Heb je misschien een virtuele CD/DVD-speler geïnstalleerd zoals Deamon tools, Virtual CD, Magic disk e.d.[/quote:9c8a545690]
 • Wat voor test bedoel je precies? ik begrijp uit de link dat dit een partitiemanager is?


  [quote:224c0f376c="Tirm"]Vreemd… :o Is dit nog iets van toepassing? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee417692%28v=vs.85%29.aspx

  Andere vraag. Heb je misschien een virtuele CD/DVD-speler geïnstalleerd zoals Deamon tools, Virtual CD, Magic disk e.d.[/quote:224c0f376c]
 • De antwoorden hebben mij wel aan het denken gezet; ik heb een andere account aangemaakt en nu werkt alles weer perfect. Nu alleen nog de vraag wat er onder het andere account mis is…
 • Grappig..ik heb eerst een ander account (geen beheerder) gemaakt, daarna een ander account (wel beheerder) en nu werkt alles onder mijn eerste account (beheerder) ook weer prima! vraag niet hoe het kan, maar geniet er van..Maar als iemand nog een idee heeft wat er gebeurt kan zijn lees ik het graag.:-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.