Vraag & Antwoord

OS Windows

burau blad achtergrond

6 antwoorden
  • hallo ik heb een probleem ,ik kan mijn buraublad achtergronden niet wijzigen in win 7 ,normaal wel .dan kan dat ook automatich alleen de kleur van de boven en onder balk die kan ik wel veranderen wie kan mijn helpen vast bedankt gr Cees
  • Misschien kun je wat meer details geven. Bijvoorbeeld welke versie van Windows 7 je bezit (Home premium, professional, ultimate?)
  • ik heb win 7 home Home premium oem, geintaleerd op nieuwe pc ,vrijdag JL
  • Heb je ooit op die computer je bureaubladachtergrond normaal kunnen verzetten of treedde dit probleem van in het begin op?
  • dit is van de laatste dagen ,in het begin ging het prima,het zijn de achtegronden van windows, en ook als ik een foto, van mijn afbeeldingen brobeer ook niet ik hoor het wel cr Cees
  • misschien kan de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=213077&highlight=] HIER [/url] door mij gestelde vraag je helpen? Hoewel ik XP heb kan ik nog steeds niet met R-klik en eigenschappen het tabblad bureaublad/desktop openen... En dit gaat wel als ik via settings > controlpanel dektop benader. Raar maar waar. Onlangs had ik nl een foto als bureabladachtergrond, maar daar wil je wel weer eens van af na een tijdje. Dat lukte aanvankelijk niet op de gebruikelijke wijze.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.