Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met laptop asus m50vm

3 antwoorden
  • Beste mensen, Ik zit met een groot probleem met mijn asus m50vm laptop. Na het installeren van google chrome liep mijn pc vast bij het opstarten van google chrome. Hierop sloot de computer zichzelf af. Bij het opnieuw opstarten kreeg ik onderstaand blauw scherm te zien: [img=640,480]http://img843.imageshack.us/img843/4396/20110713114235.jpg[/img] ik heb geprobeerd de laptop op te starten in alle soorten safe mode en opstartherstel. Echter kreeg ik bij al deze opties hetzelfde blauwe scherm. Als laatste optie heb ik de recovery cd van asus erbij gepakt, maar bij het opstarten via de recovery cd zie je werk de laadbalk, daarna kom ik niet verder dan een zwart scherm met een pijltje. Hopelijk kunnen jullie me helpen,
  • Ik zie maar één mogelijkheid om zekerheid te krijgen: probeer vanaf een installatie DVD (of een Live DVD) op te starten en kijk of er dan ook nog een probleem is. Zo ja, dan heb je een hardware probleem. En anders zou je misschien een schone installatie kunnen overwegen als je hem op een andere manier niet aan de praat krijgt.
  • [quote:d89ed0a1c2="Binary"]Ik zie maar één mogelijkheid om zekerheid te krijgen: probeer vanaf een installatie DVD (of een Live DVD) op te starten en kijk of er dan ook nog een probleem is. Zo ja, dan heb je een hardware probleem. En anders zou je misschien een schone installatie kunnen overwegen als je hem op een andere manier niet aan de praat krijgt.[/quote:d89ed0a1c2] ik heb bij mijn laptop alleen maar een recovery cd en een driver cd gekregen. Jij bedoelt een dvd waar windows vista/7 opstaat ? Welk hardware probleem zou het kunnen zijn bij dit probleem ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.