Vraag & Antwoord

OS Windows

.Net Framework updates wordt er gek van

5 antwoorden
  • Hoi iedereen, Ik wordt er een beetje gek van al die .net framework updates. Ze duren zo'n eeuwigheid om te installeren. Het lijkt er wel op dat er update, op update uitkomt voor de .net framework. Dit geldt zowel voor XP als voor 7 ga er ook vanuit dat dit ook voor Vista geldt. Waarom maakt Microsoft nou niet 1 bestand hiervan? Is hier wat aan te doen aan deze updates ? Heb ze al geprobeerd te slipstreamen maar dat gaat mij helaas niet lukken. Weten jullie een manier hoe ik die frameworks wel kan slipstreamen in 7 en xp? Dat scheelt een hoop tijd met installeren. Kan ik die updates eventueel uitschakelen weet wel hoe dit moet, maar heeft dit eventuele gevolgen?
  • Ik zet MS Update op handmatig, dan heb je er ook geen last van dat gepush. Dan wel zelf in de gaten houden dat je af en toe handmatig updaten moet.... Maar mijn ervaring is, dat als er een groot lek gerepareerd wordt, je dat dan al heel snel op het nieuws of op de forums leest...
  • http://www.ryanvm.net/forum/
  • Hoi iedereen, Dank voor de antwoorden. Gerben bedankt voor de link, nooit van gehoord van die site, ziet er wel aardig uit. Ik heb de downloads ook op handmatig staan, maar wil wel weten of het nou kwaad kan die frameworks als je ze niet installeert en waarvoor het precies dient.
  • Het is een runtime, dwz het ondersteunt bepaalde fuctionaltieit voor bepaalde programma's, geschreven in C#. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld java, waarvoor je op je pc je JRE (java runtime engine) installeert. Het is alleen nodig voor specifiek voor .net geschreven programma's, windows zelf werkt er ook zonder.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.