Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

[win7] internet bestanden wissen in restore punt

Anoniem
andre@home
3 antwoorden
 • Zo te zien slaat dus Win 7 ze daar op:
  \\localhost\C$\@GMT-2011.07.21-07.03.24\Users\andre\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5
  Op die map zit dus schrijfbeveiliging, die ik ook via C:\System Volume Information er blijkbaar niet af krijg.
  Het is blijkbaar een zeer bijzonder map die 1e. (daar staan de file containers, waar ze inziten…)

  Wel jammer want als je dat profiel wilt kopiëren, dan gaat alle troep mee, want het staat onder andre van de "Gebruikers".
  Het helpt dus niet om alle temp van IE weg te gooien, das de huidige temp.
  Beste vriend Google…. tovert ook geen relevant antwoord te voorschijn….
  Er is is wel één oplossing: tijdelijk alle restore punten uitzetten, herstarten en dan kijken of C:\System Volume Information leeg is. En anders daar alles in weggooien (via een tiijdelijke machtiging).

  Waarom dit allemaal? Wel net een verse install van Win7 en ik was gewend om dit onder XP al bijna 10 jaar zo te doen, je hebt dan alle instellingen van alle gebruikers gelijk.
  Het is alleen die internet temp map die zo groot is. Blijkbaar zijn er al zoveel temp bestanden tijdens het installeren aanwezig…. (omdat ik natuurlijk alle updates van alle programma's gezocht heb….)
 • Dus in het vervolg voordat je een herstelpunt maakt de mappen Temp en Temporary Internet Files even leegmaken, dan zit al die meuk niet in je herstelpunten.
 • Yep, maar daar heb ik nu niks aan, daarom natuurlijk die vraag…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.