Vraag & Antwoord

OS Windows

Standaard afzender in Windows Mail

Anoniem
ks
2 antwoorden
 • Ik heb sinds kort overgestapt van Outlook Express naar LiveMail (Windows7). Als ik in Outlook Express een nieuw bericht ging maken stond het standaard E-mailaccount als eerste gemeld als afzender. Deze kon je wijzigen naar een ander account maar de volgende keer startte het nieuwe bericht weer met de standaardafzender.

  Nu in Windows LiveMail begint een nieuw bericht met als afzender het mailadres waar het laatst een E-mail mee verstuurd is ongeacht welke account als standaard staat aangegeven.

  Is dat te wijzigen zodat het weer gaat zoals vanouds in Outlook Express?
 • Het is niet helemaal waar dat bij een nieuw e-mail als afzender het account staat waarmee je als laatste een mail hebt verzonden.
  Stel je hebt 3 account A, B en C.
  Als je bij Live aan de linker zijde het postvak van A hebt geopend, of gewoon op de account naam A klikt en je wilt een nieuw bericht aanmaken dan staat rechts boven bij dat nieuwe bericht je A account.
  Stond je bij de gegevens van account B en ga je daar een nieuw bericht aanmaken dat staat account B rechts boven bij je nieuwe bericht.
  Idem bij account C.
  Als je overigens rechts boven het A account ziet staan dan klik je even op het zwarte pijltje en je kunt dan kiezen voor B of C.
  Het is simpel je bent bij brievenbus A en als je dan een nieuwe mail maakt dan verzend je die met account A als afzender. En uiteraard geldt dat ook weer voor B en C.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.