Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 8 Dev preview in Virtualbox

Anoniem
thedjdoorn
5 antwoorden
 • Installatie in virtualbox gaat sowieso lastig, ik ben wel tien keer opnieuw begonnen. Verder heb ik berichten gelezen over corrupte iso's, dus mogelijk moet je eens opnieuw downloaden.
 • W8, klonk leuk, kijken wat voor zooi ze nou weer hebben gemaakt. Hoopte op iets goeds. Valse hoop, ik probeerde eerst de 32 bits versie (da's niet zo raar als je een 32 bits laptop hebt) maar ik denk dat het installatiebestand incompleet was want hij meldde dat hij een bestand miste (hoe typisch). De 64 bits geprobeerd (dan wel die complete inclusief VB), kom ik nog minder ver. Ik kan de iso niet aan de virtuele machine koppelen. Fout:


  Resultaat code: VBOX_E_IPRT_ERROR (0x80BB0005)
  Component: Medium
  Interface: IMedium {9edda847-1279-4b0a-9af7-9d66251ccc18}
  Callee: IVirtualBox {d2de270c-1d4b-4c9e-843f-bbb9b47269ff}

  Iemand hulp?
 • Ben al bezig met het opnieuw downloaden van de 32 bits. Kreeg net een goed idee, en dat had resultaat. Ik controleerde even of ik de 64 bits kon openen in WinRAR, dat kon, dus daar ligt het niet aan. Misschien gewoon omdat je met een 32 bits systeem wat ook nog eens niet helemaal het nieuwste van het nieuwste is geen 64 bits OS kan draaien, maar mijn versie van Virtualbox is zoiezo niet helemaal up to date. Kan ik misschien ook nog proberen.
 • Hier kun je lezen hoe je 'm aan de praat krijgt in virtualbox:
  http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-install-windows-8-on-virtualbox/
  Gewoon scrollen naar de geavanceerde instellingen, er moeten een paar dingen ingeschakeld worden.
  En volgens mij is vb de enige die die functies ondersteund, en is het heel lastig om 'm in vmware aan de praat te krijgen.
 • hij doet het, en ik denk dat ze het hier niet 100% verprutst hebben, het ziet er namelijk nog wel leuk uit. Nu nog het internet aan de praat krijgen en ik kan er mee werken.
  Leuk dat het een combinatie is van een laptop en een tablet os. Erg orgineel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.