Vraag & Antwoord

OS Windows

win 7: eigenschappen mp3 bestanden verwijderen

5 antwoorden
  • Hallo, ik draai Win7 en ben al een tijdje bezig mijn cd-collectie te digitaliseren. Nu kon ik steeds een hele reeks mp3's selecteren>rechtermuisknop>eigenschappen>details>eigenschappen en persoonlijke gegevens verwijderen>de volgende eigenschappen uit dit bestand verwijderen> ... en op die manier een hele resem onnodige info wissen. Ik wil namelijk enkel de uitvoerder en het nummer en ik hoef niet te weten van welke cd het nummer nu komt of van welk jaar het nummer is noch het tracknummer, enz... Plots lukt me dit niet meer. Ik kom uiteindelijk op ...>De geselecteerde bronnen hebben geen overeenkomende details. Iemand een idee waar het is misgegaan? Alvast heel erg bedankt! Guft. :wink:
  • @ guft, [quote:6630ff2963="guft"] Nu kon ik steeds een hele reeks mp3's selecteren>rechtermuisknop>eigenschappen>details>eigenschappen en persoonlijke gegevens verwijderen>de volgende eigenschappen uit dit bestand verwijderen> [/quote:6630ff2963] Ik kan alléén een voor een de overtollige gegevens verwijderen, in plaats van een hele reeks. Eigenschappen / Tabblad Details / alle velden bij Beschrijving en Medium, zijn wel te bewerken en/of te verwijderen, behalve de afspeelduur. Als je met de muis over die velden beweeg dan worden die velden geactiveerd. Klik je erop dan is de gegevens wel mogelijk om te verwijderen. Wat ik wel doe is tijdens het rippen, zo weinig mogelijk gegevens in te vullen. groet, mericya
  • Bij mij dus niet meer. : ( Ik kom uiteindelijk op ...>De geselecteerde bronnen hebben geen overeenkomende details. En ik kon het echt wel voor een heleboel geselecteerde bestanden hoor.
  • @ guft, Heb je misschien via iTunes gedaan ? of middels een progje, zoals: http://www.mp3tag.de/en/ groet, mericya
  • Neen, ik gebruik nu wel een progje omdat het vanuit Windows niet meer lukt. Ik zal me er moeten bij neerleggen vrees ik. Toch bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.