Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7: IE9 x64 - Google Chrome venster verwijderen via X

3 antwoorden
  • Rechts boven in het IE9 scherm staat wanneer je Google gebruikt een stimulerende boodschap om Google Chrome te installeren. In het venstertje staan: Rechtsboven: X om het venster weg te klikken Tekst: Surf een stuk sneller op internet Aanklikbalk (blauw) n[Installer Google Chrome] Als ik op de Aanklikbalk klik dan reageert het systeem zoals het hoort. Als ik rechtsboven op X klik dan werkt dat niet, ook het kruisje X wordt met de cursor niet gemarkeerd. Aanklikken van X werkt niet. Hoe is dit probleem op te lossen? Na de laatste windows update is dit probleem ontstaan. Ik wil het Google Chrome venster rechtsboven in beeld onder IE9 indiendien Google zoekmachine wordt gebruikt, gewoon wegklikken. Alle links in het IE9 scherm/venster werken. Wijs ik een object zoals X aan in het google venster dan werkt dat niet.
  • Hoe ziet je link naar Google er nu uit? Wat als je deze verandert in: http://www.google.com/webhp?hl=nl Alternatief is: iGoogle Bron => Googlen op: Onderwerptitel
  • Bedankt voor je reactie en tip. De link: http://www.google.com/webhp?hl=nl doet gewoon wat hij moet doen. Omdat iGoogle opstarten lukt niet vanuit IE9 (er verschijnt een blanco venster en verder gebeurt er niets) kwam ik er achter dat het wegklikken van de <Google Chrome PR> door <aanklikken van X ook niet werkt> en ook het handje van de cursor muis niet verschijnt, wel bij de blauwe balk, dus lijkt er ergens iets fout te gaan (wat en waar ?). Dat zou ook met het opstart probleem van iGooge te maken kunnen hebben (?) Ik heb over iGoogle startprobleem een apart topic gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.