Vraag & Antwoord

OS Windows

Hyperlink werkt niet

Anoniem
Jan28
9 antwoorden
 • Pas in het vervolg op met downloads van Adobe.

  Doordat jij het vinkje niet weggehaald hebt, werd Google's Chrome automatisch mee geïnstalleerd met de nieuwste Adobe Flashplayer!

  Ook bij de andere downloads van Adobe staat meeliftende software automatisch gereed om mee gedownload en geïnstalleerd te worden.

  Adobe krijgt er een vergoeding voor, maar door beter eerst de pagina goed te bekijken voordat je klikt en de meelifter uit te vinken, voorkom je eventuele problemen.
 • Het probleem wat ik heb is dat geen enkele hyperlink werkt. Niet in email maar ook niet direct op internet. Ik ben ingelogd als systeembeheerder en de melding die ik krijg is : "Deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen. Neem contact op met de systeembeheerder"

  Heb juist een nieuw moederbord, Asus, Intel i7 960 mHz processor en Windows 7, 64 bit. Betrof een volledig schone installatie.
  Voor de mail gebruik ik Windows Office 2007.
  Virusscanner : Eset Smart Security 5. Overigens heb ik deze virusscanner bij wijze van proef al uit gezet zonder resultaat.

  Inmiddels ben ik vele uren verder zonder resultaat. Wie heeft een idee.
  Alvast hartelijk dank.

  Jan.
 • staat er wel een browser als standaardbrowser ingesteld?
 • Een google op de foutmelding leverde als eerste link [u:bf91b19b44]deze[/u:bf91b19b44] op. Je hebt waarschijnlijk Google Chrome geïnstalleerd gehad en weer verwijderd?
 • [quote:a0a65a4bfe="derkdejong"]staat er wel een browser als standaardbrowser ingesteld?[/quote:a0a65a4bfe]

  De standaardbrowser is ingesteld op internet explorer
 • [quote:9dcd0bc72b="Jan28"][quote:9dcd0bc72b="derkdejong"]staat er wel een browser als standaardbrowser ingesteld?[/quote:9dcd0bc72b]

  De standaardbrowser is ingesteld op internet explorer[/quote:9dcd0bc72b]

  Hans60 Helaas lukt de link in jou verhaal niet. Dat is nu juist het probleem. Wel is het zo dat ik inderdaad Chrome mee gekreken heb bij de installatie van Adobe reader. Gezellig er zo auto bij wat je niet uit kunt klikken en daarna inderdaad weer verwijderd. Welke zoekvraag heb je overigens gedaan en waar kan ik de oplossing vinden ?

  Bedankt alvast.
  Met vriendelijke groet,

  Jan.
 • U kunt proberen het probleem op te lossen middels het uitvoeren van een systeemherstel naar eerdere datum. Met systeemherstel kunt u de status van een computer herstellen naar een eerdere datum waarbij u dan kiest voor een datum waarvan u zeker weet dat het probleem nog niet aanwezig was. Meer info over systeemherstel in Windows 7 leest u op de volgende Microsoft website:

  http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/features/system-restore
 • Had je Google Chrome wel op de juiste manier verwijderd http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95319

  Verwijder eventuele Google Chrome restanten handmatig http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=111899

  Check of Internet Explorer de standaardbrowser via deze hyperlink http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Change-which-programs-Windows-uses-by-default

  Als dat allemaal niet helpt, dan kun je omdat het om een schone Win7 installatie gaat, deze het beste opnieuw schoon installeren. Als je Win7 al geactiveerd had, check dan mijn topic daarover http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=211650&highlight=

  Als je Office 2007 al geactiveerd had, check dan mijn reactie in deze topic http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=209346&highlight=
 • Vrienden,

  Allemaal hartelijk dank. Het is gelukt om het lek boven water te krijgen. Zat kennelijk in de installatie van Google Chrome. Heb een 2 tal bestanden uit het register gehaald in de HTML sfeer.

  Hierna werkte het nog niet, maar de nieuwe installatie van Explorer 9 bracht uitkomst. Stond er nog niet op. Weer helemaal gelukkig. Voorkomt weer een dagje alles opnieuw installeren.

  Met vriendelijke groet,

  Jan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.