Vraag & Antwoord

OS Windows

Langzaam tot geen internet op Windows 7

Anoniem
Anjo
2 antwoorden
 • Ik zit sinds een paar dagen met een redelijk raar probleem op de laptop van mijn vader. Sinds kort vertoont het internet namelijk wat rare kuren. De laptop verbindt namelijk wel met het internet en geeft ook aan dat het signaal uitstekend is. Toch duurt het laden van een website ontzettend lang, zo lang dat in 10 minuten geen enkel element uit de website wordt weergegeven ondanks dat IE, Chrome etc. wel zeggen dat ze aan het laden zijn. Het internet werkt dus niet.

  Mail haalt hij daarentegen wel binnen ook al duurt dit ontzettend lang. Het internet lijkt het dus wel te doen maar niet heel snel.

  In veilige modus met netwerkmogelijkheden werkt alles wel heel snel en doet alles het gewoon. Daarom dachten ik en andere aan een virus. McAfee vindt echter niks en verder zijn er ook geen 'symptomen' van een virus.

  Mijn vader dacht dat Dragon Dictation het probleem was maar dat bleek het ook niet te zijn na een de-installatie. Laatste wat nog wel worth-mentioning is, is dat het internet wel werkt op alle andere computers en devices in huis.

  Weten jullie toevallig wat het probleem hier kan zijn, drivers, virussen of iets anders?

  Alvast heel erg bedankt!

  Freek
 • Is reeds in behandeling: http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=84766

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.