Vraag & Antwoord

OS Windows

Nieuw tabblad snelkoppelingen veranderen Google Chrome

Anoniem
playermijp
4 antwoorden
  • Hallo,

    Ik heb Google Chrome en deze opent bij het starten altijd de "Nieuwe Tablad" pagina. Hier kan ik dan mijn meestbezochte websites zien en deze snel openen. Nu is mijn vraag of ik deze snelkoppelingen zelf kan veranderen, want door steeds op het kruisje te klikken en te wachten tot de juiste website verschijnt vind ik dit ook wel een beetje moeilijk. Hebben jullie hier een oplossing voor?
  • Als je op de instellingen klikt en je gaat naar de Basisinstellingen staat er bij Startpagina wat er moet staan als je Google opent.
  • Ik bedoelde eigenlijk of het mogelijk is om de snelkoppelingen die op de nieuwe tab pagina staan te veranderen, omdat dat blijkbaar enkel gaat door alle website die je ooit bezocht 1 voor 1 te overlopen.
  • Nee, dit is niet mogelijk, maar als u bij instellingen op het kopje 'over' klikt, dan update chrome zichzelf. In de nieuwste versie van chrome is er een nieuwe functie genaamd 'apps'. Veel grote websites, zoals Facebook en Hyves, maar ook nu.nl hebben een eigen app. Als je zo'n app installeert komt er een handige snelkoppeling op de pagina 'nieuwe tab'. Dit komt er erg dicht bij in de buurt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.