Vraag & Antwoord

OS Windows

KOPIEEREN / PLAKKEN

Anoniem
Anjo
3 antwoorden
 • HALLO
  ik heb sinds kort het probleem dat ik soms de funktie , copieeren en plakken niet kan gebruiken in windows xp. home . de tekst word wel blauw ,maar klikj ik op rechts dan komt het venster niet

  ook rechts klikken en een snelkoppeling naar een site ,of pagina maken gaat niet meer, dan komt gewoon het venster ook niet waar ik het in aan moet klikken .
  verder kon ik voorheen als ik een nieuwe alinea begon en ik klik dan op enter om een een regel of twee naar beneden te gaan en ik vond dat de ruimte dan te groot was tussen de regels dan drukte ik op de delete knop om een regel naar boven te gaan , ook dat werkt niet meer . mogelijk heb ik een verkeerde handeling gedaan , maar het is behoorlijk irritant , systeem hertsytel werkt niet in dit geval .

  graag een goed advies , bvd.
 • ik begrijp dat het probleem voornamelijk met je tekstverwerker (Word?) zo is. Kan je Office niet opnieuw installeren (na de-install) of er is een mogelijkheid een reparatie actie uit te voeren als je de installatie-cd opstart, althans met mijn Office 2003-versie is dat zo.
 • hallo.

  het probleem doet zich voor als ik op een pagina ,of site ben ,en ik wil daar een snelkoppeling van op mijn buroblad zetten , ik klik dan rechts , maar het venster komt niet ,

  als ik op mijn buroblad zelf rechts klik is er wel een venster
  ook een stukje tekst copieeren en plakken gaat niet , de tekst word blauw . maar ook dan verschijnd er geen venster , zelf henb ik het idee dat het in het register zit , maar heb daar geen verstand van .


  peter.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.