Vraag & Antwoord

OS Windows

pc neemt macht over

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Windows 7 Ultimate 64Bit.

  Ok… Ik wil iets van D naar C schrijven, begint ie te zeuren over machtiging enzo.. :? Wellicht een fantastische beveiliging voor dummies, maar ik wil gewoon volledig toegang tot mijn HD's. (moet nu niet gekker worden hoor) Nu ben ik bij beveiligings instellingen wezen kijken, maar dan moet je ook minstens ULO gehad hebben? :lol: Kortom, hoe haal ik die idiote beveiliging er af? of moet ik inderdaad alles apart machtigen?
 • Deze beveiliging is er om te voorkomen, dat allerlei troep zich zomaar vanzelf installeert op de c: schijf. Je kunt user account control uitzetten, maar dat maakt de boel ook en stuk minder veilig. Je kunt eventueel wel een map aanmaken met volledige rechten.
 • Heb ik niet zo'n last van dat allerlei troep vanzelf aan de haal gaat :wink:
  Ik vind die beveiliging poeha een stuk lastiger. maar ale, dan zetten we die uit. thanks.
 • [quote:278e8fd7bd="gerben"]Je kunt user account control uitzetten, maar dat maakt de boel ook en stuk minder veilig.[/quote:278e8fd7bd]

  Valt reuze mee als je een beetje met verstand met je systeem om gaat. Ik heb 'm (UAC) op 2 Win7 systemen al vanaf het begin (bijna 2 jaar) uit staan. Zonder een centje pijn; nog steeds zonder "rommel"…. :wink:
 • ja psies. van mij hoeft dat ook niet, zeker niet als me dat beperkingen geeft op mijn eigen systeem
 • [quote:3254704266="eduard33"]ja psies. van mij hoeft dat ook niet, zeker niet als me dat beperkingen geeft op mijn eigen systeem[/quote:3254704266]

  Mocht je nog meer totaaleigenaar van je eigen (Win7) systeem willen zijn, dan is het de moeite om dit draadje eens door te nemen. Compleet met de verwijzing welke hierin wordt genoemd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.