Vraag & Antwoord

OS Windows

W7 installatie stopt na uitpakken bestanden

Anoniem
jolo
5 antwoorden
 • Probeer w7 (upgrade) schoon te installeren op een nieuwe ssd schijf. Na het uitpakken vd bestanden komt de melding: kan benodigde bestanden niet installeren. Zorg ervoor dat alle bestanden die voor installatie nodig zijn, beschikbaar zijn en start vervolgens de instal opnieuw.
  Iemand enig idee hoe dit op te lossen?
 • moet zeggen dat ik windows 7 nog nooit via een upgrade heb geïnstalleerd maar kan het zijn dat de upgrade naar een vorige windows versie zoekt?
 • ik denk dat je ervan uit moet gaan dat er niet voor niets upgrade op het pakket staat….
  dat veronderstelt dat een schone installatie ermee niet is voorzien…
 • Het klopt weliswaar dat de upgrade versie naar een Windows versie op de harddisk gaat zoeken. Echter doet deze dat al bij het scherm waarop je voor Upgrade kiest. Het uitpakken van bestanden, heeft dan nog niet plaatsgevonden. Op de site van Microsoft hierover Foutbericht tijdens de installatie van Windows Vista vanaf dvd: 'Kan benodigde bestanden niet installeren'. Zelfde foutmelding als de TS. Al is het dan wel met Vista.

  Verder staat er een wellicht bruikbare thread op Mictosoft Answers Windows cannot copy files required for installation. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070570.

  Overigens is een schone installatie met een Windows 7 upgrade DVD wel mogelijk. Er moet dan inderdaad al (een oudere) Windows geïnstalleerd staan. Mist de PC opgestart is vanaf de Win7 upgrade installatie DVD. Er kan dan gekozen worden de C: schijf te formatteren.
 • Een upgrade dvd van windows 7 is toch geen OEM, dus heb je support van microsoft zelf, die zou je ook kunnen bellen
  Of zie ik het verkeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.