Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat moet ik doen bij volledige back up?

Anoniem
wesleyweerts
4 antwoorden
  • PC zegt: 'Er moet een nieuwe, volledige back-up worden gemaakt'. Als ik daar op klik krijg ik het gewone back-up scherm en klik ik op 'back-up bijwerken' of zoiets. Is hij nu volledig vernieuwd?
  • Kun je je vraag iets duidelijker formuleren? Je wilt een backup maken en waarop dient het opgeslagen te worden? Als het normale DVD is kun je dit niet overspoelen dus is het niet mogelijk dat er een nieuwe backup op een al gebruikte DVD staat. Daarnaast is zo'n melding vaak eerder reclame van een bepaald test programma geinstalleerd op je pc dan een echte functionaliteit. Ik adviseer u, wanneer u echt een back-up wilt maken, om eens op Google te kijken of het de volgende link eens te bekijken: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Back-up-your-files
  • Voor een volledige en goede back-up met zeer goede ervaring gebruik ik Acronis. Maakt een vlledige back-up van de c: partitie maar laat die plaatsen op de D: partitie. Terugzetten van de c: partitie was goed en betrouwbaar. Kost weinig maar wel beregoed.
  • Ik maak al geruime tijd een normale windows back-up op een externe schijf. Normaal plug ik hem elke X dagen in en werkt hij nieuwe en bijgewerkte bestanden bij.

    Maar nu krijg ik een melding: "Er moet een nieuwe, volledige back-up worden gemaakt'.

    Nu mijn vraag: is het voldoende nu normaal te back-uppen (= vgm alleen bijwerken) of moet ik handmatig een compleet nieuwe back up maken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.