Vraag & Antwoord

OS Windows

[uitgebreid beeldscherm] andere richting voor schuiven

Anoniem
None
3 antwoorden
 • De situatie:
  Ik heb een laptop en een extern beeldscherm welke verbonden zijn met elkaar middels "uitgebreid beeldscherm", waarbij de laptop het primaire beeldscherm blijft en het externe beeldscherm het uitgebreide beeldscherm.

  Het probleem:
  Eerst stond het externe beeldscherm (met dank aan een verlengkabel) rechts van mijn laptop en verliep het schuiven van schermen van mijn laptop naar het externe beeldscherm precies ook van links naar rechts.
  Nu echter is mijn verlengkabel ingepikt en heb ik het externe beeldscherm naar de linkerkant van mijn laptop moeten verplaatsen. De schuifrichting is echter nog steeds rechts naar links en dat voelt een beetje onnatuurlijk.

  De vraag:
  Is er een manier om de "schuifrichting" te veranderen? Dus naar links ipv rechts op het primaire beeldscherm?
 • Alleen als je de schermen omdraait en t losse als scherm 1 selecteerd.
  dat is dus bij een laptop tegen natuurlijk….
 • Ga naar beeldscherm instellingen (rechtsklik op je desktop), en versleep het scherm in het venstertje naar de andere kant. De schermen wisselen van plaats, en het werkt zoals je wilt. je kan zelfs hoogteverschillen aanpassen.

  [img:5d9e825977]http://www.vista-helpdesk.nl/images/stories/Beeldscherminstellingen/beeldscherminstellingen.PNG[/img:5d9e825977]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.