Vraag & Antwoord

OS Windows

Mail van windows live mail zijn weg

Anoniem
Peter Vooges
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
  Laat ik beginnen te zeggen dat ik een digibeet ben. Dus ik vind het ontzettend moeilijk om computertaal te kunnen lezen. :oops:
  Maar nu het volgende:
  Mijn oude computer is de harde schijf van kapot gegaan, Acer zou het repareren, maar het kon enkele weken duren. Ondertussen heb ik een andere laptop gekocht (ik ben zakelijk afhankelijk van een computer) en had gehoopt dat met hetzelfde email programma Windows Live Mail, ook de mailtjes weer terug zouden komen. Niet dus :cry: Nu heb ik mijn andere laptop terug ontvangen van Acer, maar deze is dus helemaal leeg.
  Hoe krijg ik nou mijn mailtjes terug? Ik had al gelezen over dat je mailtjes kon exporteren, maar helaas dit nog nooit toegepast.
  Betekent dit nu echt dat alles voorgoed verdwenen is? Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand mij misschien kan helpen?

  mvg ilona :wink:
 • Als je Live Mail hebt ingesteld om berichten na het binnenhalen op de pc te verwijderen van de server, dan ben je inderdaad alles kwijt.
  Het is misschien heel vanzelfsprekend, maar heb je Live Mail nu weer ingesteld op jouw account?
 • Als inderdaad de harde schijf is vervangen dan ben je alles kwijt.
  Reden te meer voortaan een backup te maken of er voor te zorgen dat de mail op de server blijft staan (indien je een fikse mailbox mag hebben bij je provider).
 • Als ze niet op de server staan, dan ben je ze kwijt.

  Wat je jezelf moet aanleren is het maken van backups. Computers gaan kapot, laptops worden gestolen, gaat koffie overheen of stuiteren op de grond van de tafel, omdat iemand achter het stroomsnoertje blijft hangen.

  Dus moet je zorgen dat je minimaal 1 kopie hebt van je bestanden. liefst meer, en gescheiden bewaren van je laptop. Als je backups maakt op een externe harddisk, moet je die dus niet bewaren in je laptop tas, want als die gestolen wordt ben je alsnog alles kwijt.
 • Bedankt voor jullie reacties, was al bang dat ik alles kwijt was… Ik heb vandaag ook een zon losse harde schijf gekocht zodat ik daar alles op bewaren kan. Ach…overal leer je weer van…Fijne avond!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.