Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met Addons & Tracking Protection pagina voor IE

Anoniem
Stupendous Man
1 antwoord
 • Er lijkt momenteel een probleem te bestaan met de onlangs aangepaste "Internet Explorer Gallery" pagina vanwaar je normaal gesproken addons (invoegtoepassingen, zoals bijvoorbeeld zoekmachines) en Tracking Protection Lists kunt installeren in IE.

  [b:57f1c3b378][u:57f1c3b378]Ik merk dat de aangeboden addons en ook de Tracking Protection Lists zich momenteel niet laten installeren[/u:57f1c3b378].[/b:57f1c3b378]
  De knoppen Toevoegen/Add lijken dood.
  http://www.iegallery.com/nl-NL/
  http://www.iegallery.com/en-US/ (voor Engelstalige addons)

  Onderzoek ik die site met behulp van de onderzoeksmogelijkheden in IE, via F12, vervolgens tab Console, dan wordt bij het verversen van de pagina en bij het proberen van de knoppen Toevoegen/Add [b:57f1c3b378]diverse scriptfouten[/b:57f1c3b378] gemeld.
  Slordig werk blijkbaar.

  Ik heb dat eerder vandaag al gemeld gerelateerd aan een ander onderwerp, in een andere thread,
  "Maak uw eigen zoekmachine" niet meer aangeboden.
  Maar omdat die twee problemen slechts zijdelings een relatie hebben, vind ik het goed om dat probleem dat de aangeboden addons en Tracking Protection Lists zich momenteel niet laten installeren hier een aparte eigen thread te geven, met een eigen herkenbaar topic-onderwerp.


  [u:57f1c3b378]Mijn vraag aan jullie[/u:57f1c3b378]:

  Werkt voor jullie dat toevoegen van addons en Tracking Protection Lists via de bovengenoemde Internet Explorer Gallery pagina's momenteel eveneens niet?
  (Zou dat bij jullie momenteel wél werken, dan zou ik het probleem in een of andere persoonlijke instelling moeten zoeken…)


  Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.