Vraag & Antwoord

OS Windows

Basiscursus frisse start

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik heb een oude PC uit 2003 staan met Pentium 4. Kan ik daar de driedelige Basiscursus Frisse Start met W7 uit C!T nrs 7 t/m 9 bij gebruiken of gaat dat niks worden?
  • Ik ging er niet van uit dat mijn vraag heel moeilijk zou zijn. Wat dat betreft kan ik ook beter even de specs van mijn pc met die van W7 vergelijken. Toch?
  • [quote:ea757701b4="thedjdoorn"]Ik heb een oude PC uit 2003 staan met Pentium 4. Kan ik daar de driedelige Basiscursus Frisse Start met W7 uit C!T nrs 7 t/m 9 bij gebruiken of gaat dat niks worden?[/quote:ea757701b4] Ik denk dat die cursus meer bedoelt is voor Pc's waarop al enig tijd Windows 7 op draait.

    Verder kun je waarschijnlijk beter alleen Windows 7 installeren op Pc's waarop origineel Vista op voor-geïnstalleerd was. Op een PC uit 2003 kun je beter Windows XP met Service Pack 3 op installeren. Niet alleen omdat een PC uit 2003 geen dure Win7 upgrade licentie meer waar is. Maar ook omdat er waarschijnlijk geen Win7 drivers voor die hardware te downloaden is. Ook verwacht ik dat een PC uit 2003 niet aan de Systeemvereisten voor Windows 7 voldoet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.