Vraag & Antwoord

OS Windows

Power LED wil niet uitgaan

Anoniem
None
5 antwoorden
 • O/S Windows 7 homepremium

  Laptop Sony Vaio VPCEE3M1E


  Ik weet niet of ik dit bericht in de jusite gedeelte plaats. Zo niet hoor ik dat graag!


  Mijn laptop heeft een groen power LED in de aan / uit schakelaar. Na het afsluiten dient het lampje uit te gaan. Helaas gebeurd dit niet meer.

  Ik heb mijn energie instellingen onder Windows 7 gecontrolleerd. Deze zitten goed uit.

  zag ik "Resuming Windows". Dus het sysyteem werd in slaapstand gezet dacht ik. Ik heb de energie instellingen äangespast zodat mijn systeem wordt afgesloten. Dit heb ik gecontrolleerd en systeem geeft nu keurig "Opstarten Windows" aan maar als het systeem uit staat blijft dat led'tje gewoon branden.

  Heeft iemand een idee waar ik een oplossing hiervoor kan vinden?

  Bedankt
 • heb ik ook met mijn pc .
  er blijft gewoon wat stroom op het bord staan .
 • In de slaapstand zet ik de schakelaar v/h spanningsblok uit, anders is dat bij mij ook.
  Als je hem in de stand-by stand uit zet kan dat niet want dan moet het geheugen onder spanning blijven; doe je dat niet dan moet het systeem "kaal op starten" en duurt het dus laneger.


  Let op: onder XP en Win7 worden slaapstanden verschillend benoemd.
 • In W7 heb je verschil tussen slaapstand (uit-knop blijft knipperen) en sluimerstand (uit-knop gaat uiteindelijk uit) maar als je de PC gewoon uitschakelt via Start Afsluiten behoort het ledje niet meer te blijven branden.
  Je kan de batterij er uithalen en dan langdurig op de uit-knop drukken, misschien ben je er dan van af . :roll:
 • [quote:3bfcb0f7f6="Tirm"]In W7 heb je verschil tussen slaapstand (uit-knop blijft knipperen) en sluimerstand (uit-knop gaat uiteindelijk uit) maar als je de PC gewoon uitschakelt via Start Afsluiten behoort het ledje niet meer te blijven branden.
  Je kan de batterij er uithalen en dan langdurig op de uit-knop drukken, misschien ben je er dan van af . :roll:[/quote:3bfcb0f7f6]

  Bedankt voor deze tip. Batterij eruit gehaald en ongeveer 10 seconden op hewt aan / uit knop gedrukt. Daarna batterij erin gedaan en laptop opgestart en weer afgesloten.

  LED gaat nu uit zoals het hoort. Super bedankt! :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.