Vraag & Antwoord

OS Windows

genuine windows

Anoniem
Abraham54
7 antwoorden
 • Windows 7 Home Premium. Ik krijg de melding dat ik mogelijk het slachtoffer ben geworden van illegale software. Windows gevalideerd. Dit kan enkele minuten duren. Er komt geen oplossing. Ik heb een legitieme versie va Windows en als ik met MGADiag analyseer blijkt het opgegeven nummer overeen te komen met het nummer wat op de zijkant van de pc staat.
  Er is af een toe een foutcode 0xD0000034 zichtbaar. Als ik bij Microsoft iets wil moet ik de productcode invoeren, als ik dat doe, kom ik niet verder omdat het nummer niet ondersteund wordt. Ik heb de pc wel een paar maand naar de winkel gebracht en er is een nieuw moederbord geplaatst. Kan het daarmee te maken hebben? Ik heb de winkel al wel een mailtje gestuurd.
 • met ms telefonisch bespreken hoe het zit.
 • Ander moederbord kan inderdaad een reden zijn.
  Zoals Derk aangeeft: contact opnemen met MS.
 • kan zijn dat er eerst naar het bios wordt gekeken .
  meestal bij een merk pc ???
 • Bellen, dat is nog lastig merk ik. Ik moet de productcode opgeven en als ik dat doe dan wordt die niet erkend. Misschien dom maar heeft iemand een tel nr van Microsoft? Waar geen computer maar een mens opneemt?
 • [quote:129dd5f605="wvuden"]Bellen, dat is nog lastig merk ik. Ik moet de productcode opgeven en als ik dat doe dan wordt die niet erkend. Misschien dom maar heeft iemand een tel nr van Microsoft? Waar geen computer maar een mens opneemt?[/quote:129dd5f605]

  http://www.microsoft.com/netherlands/msnederland/contact/contactgegevens.aspx
 • Nou, ik weet niet beter dan dat je via het keuzemenu achter 0205001500 een heel eind komt…. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.