Vraag & Antwoord

OS Windows

Li.muisknop functioneert niet

6 antwoorden
  • Bij een kennis - die ik af en toe probeer te helpen - werkt de L. muisknop-functie niet. Programma of bestand is wel te openen via R.muisknop en dan "openen". Hij heeft ook al een andere muis geprobeerd zonder succes. Iemand nog een suggestie? Zijn pc heeft XP.
  • USB; PS2? Al een ander USB-uitgang getest? Is het de één, probeer de ander. Eventueel met verloopstekker. Een veel gebruikte oplossing is om de USB te deïnstalleren en via herstart weer (automatisch) te laten installeren door Windows. Het is een beetje omslachtig zonder linkermuistoets, maar is te doen Ga naar Systeemeigenschappen en verder naar tablad Apparaatbeheer door het toetsenbord te gebruiken: Windows-toets + R-toets Type: [b:ca0e49f8c5]control Sysdm.cpl,System,2[/b:ca0e49f8c5] Enter Systeemeigenschappen opent. Als het goed is de knop "Apparaatbeheer" geselecteerd dus: Enter Apparaatbeheer opent. Zo niet, de knop "Apparaatbeheer" is via meer-x Tab-toets te selecteren Ga naar je USB’s in Apparaten op verbinding: Alt-toets + B-toets 2x pijltje rechts; 1x pijltje onder; Enter Tab-toets + meer-x pijltje onder naar je USB’s Enter Tabblad "Algemeen" selcteren door meer-x Tab-toets Met pijltje rechts naar het gewenste tablad = “Stuurprogramma’s De rest van de handelingen is een kwestie van Tab-toets; pijltjes; enteren enz. Esc-toets brengt je een stap terug. Alt-toets + F4-toets sluit een venster. Windows afsluiten/herstarten via Windows-toets en daarna meer-x Pijltjes-toetsen tot "Uitschakelen" te selecteren. Enter enz enz Als de laatste handelingen nog willen lukken zonder USB-toetsenbord :? :roll: Anders een harde reset.
  • vriend leest dit ook, ik heb de komende 2 weken geen gelegenheid daar achter de pc te zitten, en ik hoop dat hij e.e.a. kan volbrengen. Alvast veel dank voor dit advies en ik kom er na die tijd op terug. FJS
  • Voordat de USB-controllers gedeïnstallerd worden, is het op de muis zelf toe te passen. Zelfde handelingen: Windows-toets + R-toets Type: [b:9185c08a10]control Sysdm.cpl,System,2[/b:9185c08a10] Enter Systeemeigenschappen opent. Als het goed is de knop "Apparaatbeheer" geselecteerd dus: Enter Apparaatbeheer opent. Zo niet, de knop "Apparaatbeheer" is via meer-x Tab-toets te selecteren. 1x Tab-toets om je systeem te selecteren Meer-x pijltje-toets onder om naar je muis te gaan 1x pijltje-toets rechts om deze uit te vouwen Nogmaals 1x pijltje-toets rechts (of onder) om deze te selecteren Enter Weer meerdere tabbladen om via Tab en pijltjes toetsen naar het Tabblad-stuurprogramma’s te gaan om daar slechts de muis(drivers) te deïnstalleren om via herstart weer te laten installeren.
  • nogmaals dank, zoals gezegd duurt het even voor ik weer achter zijn pc zit. FJS
  • Vandaag kunnen kijken. Muis in andere usb-poort helpt niet. Bij apparaatbeheer de-install en install van muis helpt niet. In feite is het zó dat met linker muisknop een aantal dingen zich wèl laten openen; andere niet. Kortom, "openen" via R muisklik blijft aangewezen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.