Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met opstarten

Anoniem
theo spiekerman
5 antwoorden
 • Het programma cccleaner heb ik ook. Ik heb gekeken bij start up. Ik heb de programmas niet geteld, die er opstarten met mijn pc, maar het waren er zeker 40.
  Ik heb alles uitgezet behalve mijn virusscanner. Kijken of dat helpt.
 • Een week geleden werd me gevraagd de pc niet uit te zetten, omdat er voor Windows enkele updates moesten worden geinstalleerd. Toen ik de volgende dag mijn pc wilde aanzetten, was het opstarten niet mogelijk. Ik zet de pc geforceerd uit en start op in veilige modus. Er zat weinig anders op als mijn pc naar een eerdere datum te herstellen. Daarna starte mijn pc wel weer op. Gisteren werd me weer gevraagd udates voor Windows te installeren. Dat heb ik gedaan en nu leek alles goed te gaan. Vanochtend duurde het opstarten weer heel lang en kreeg ik toch weer een error melding.[b:f15082ec41] (Open Event) Failed to perform desired action. Error Code 2.[/b:f15082ec41] Wat kan ik doen om dit te herstellen ?
 • wie even googlet met deze foutmelding ontdekt dat een mee-opstartend malwarebytes deze veroorzaakt.
  dus: start op in veiluge modus, deïnstalleer malwarebytes, en herstart de pc.
  overigens: malwarebytes hoeft echt niet mee te lopen. het is voldoende als je het programma af en toe eens laat scannen cq als je iets merkwaardigs in het gedrag van de pc ontdekt.
 • Inderdaad heb ik het programma malwarebytes op mijn pc geinstalleerd. Helemaal met je eens, dat dit programma niet mee hoeft op te starten. Zo zullen er meer programmas zijn, die mee opstarten en wat niet nodig is. Waar kan ik het mee opstarten in Windows 7 uitvinken ? Heb versie in engelse taal.
 • je kan de opstartlijst editten via start-run-type: msconfig - geef enter en ga tabblad opstarten (startup?)
  makkelijker, sneller en zonder herstart inclusief boodschap na de herstart, vind ik ccleaner, sectie gereedschap, opstarten.

  overigens: is je probleem inderdaad opgelost na verwijderen van mbam?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.