Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 Home Premium 32 bits kan niet updaten

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Als ik naar Windows Update ga zie ik om te beginnen als een rood logo ipv groene. Klik ik toch op zoeken naar updates krijg ik de volgende melding: "Er kan momenteel niet naar updates worden gezocht, omdat de Windows Update-service niet actief is. U moet uw computer opnieuw opstarten."

  Herstarten helpt dus voor geen meter. Daarna ben ik naar de site van MS gegaan om daar de googlen voor dit probleem en kreeg als eerste FixIt voor mijn neus die ik uitgevoerd heb en die uiteindelijk aangeeft dat het probleem is verholpen. Niets is minder waar en wederom hielp herstarten ook niet.

  Verder gezocht op de site van MS en kwam toen een drietal oplossingen tegen die allemaal op .msc (sorry, programmanamen vergeten te noteren) maar ook die oplossingen bieden geen soelaas.

  Ook systeemherstel uitgevoerd tot begin maart maar de melding blijft komen ondanks ik in april op de betreffende desktop de updates voor Windows wel heb kunnen installeren.

  Ook andere programma's, Adobe en NVidia, hebben vanmiddag updates uitgevoerd en zonder problemen.

  Wie o wie heeft de oplossing? of een poging daartoe?
 • Zou er iets van malware of ander virusachtig ding aanwezig kunnen zijn?? Ik zeg MBAM en HJT in Privacy&Beveiliging en Abraham54 zal wel een oplossing hebben
 • Anjo, ga ik maar doen ondanks dat ik F-Secure heb die alles en zeker malware wekelijks mijn schijf controleert.

  In ieder geval dank.
 • Ha, ook Ziggo??/ 8)
  Hier draait ook op 5 bakken fsecure, maar desalniettemin al een aantal malen Abraham nodig gehad…
 • Neen geen Ziggo, had die wel maar snds half april Vodafone. Ik zal Abraham binnekort een log sturen met het verzoek ernaar te kijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.