Vraag & Antwoord

OS Windows

Trojan Horse en ING

Anoniem
Edouard
6 antwoorden
  • :evil: Ik heb internetbank van de ING. Ik moet via Mijn ING inloggen. Wat ik ook probeerde het lukte mij niet om op de inlogsite te komen. Deze verscheen in een totaal wit vlak. Gebeld met de internet service van de ING. U heeft een Trojan Horse in uw PC. U moet maar Trusteer doenloaden werd mij gezegd. Ook dat hielp niet, voorts Spyfiter geinstalleerd, ook geen resultaat. Daarna AVG 2012 aangeschaft. Daarmee schoot ik ook niet op en Full-Diskfighter aangeschaft. Alle kosten ten spijt ik schiet hier niets mee op. "Trojan Horse"zit misschien diep in mijn PC maar ik kan niets vinden. De UV Eindhoven dit probleem voorgelegd en daarop wacht ik nog op antwoord. Wie weet hier iets meer van?
  • Je kan deze topic beter bij "Beveiliging" posten dan wordt je eerder geholpen waarschijnlijk. Suk6.
  • Is het dit (<klik !) wat je meemaakte?
  • En vooral niet Trusteer downloaden, zie mijn andere berichten hierover, want dit programma lijkt te worden opgehoest door de trojan.
  • Het is inmiddels 7 juli en ik vraag mij af wat de TS ondertussen nog weer heeft gedaan in plaats in Beveiliging een topic te openen.
  • Al geprobeerd Flash te updaten?
    Dat was de vorige keer het euvel. De ING en andere banken ook hebben de neiging om hun overzichten te bouwen in de laatste versie van Flash.
    Je begrijpt meteen dat een ieder die (nog) niet zijn Flash heeft geupdate een wit scherm krijgt. 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.