Vraag & Antwoord

OS Windows

Upgrade Windows 8 vraag ?

Anoniem
abruzzese
3 antwoorden
 • Ik heb momenteel een 7 jaar oude Acer laptop Windows XP Home die echt zijn tijd wel heeft gehad .
  Nu wilde ik graag een nieuwe laptop kopen maar twijfel met de upgrade naar Windows 8 .
  Heb gelezen en horen zeggen dat je nu bij een nieuwe laptop aankoop de Windows 8 upgrade voor ¤15,00 kunt downloaden als hij helemaal klaar is .
  Maar is het wel verstandig om nu een Laptop te kopen met Windows 7 en later een upgrade naar Windows 8 te gaan doen , zijn daar ook nadelen bij ??
  Of is het toch beter om te wachten en een laptop te kopen die al geïnstalleerd is met Windows 8 ?
  Wat zijn de voordelen en nadelen , ik lees graag jouw mening hierover .
 • Om te beginnen moet je maar eerst eens bij MS op de site kijken voor de systeemvereisten. Ik denk dat je dan al het antwoord hebt. Een nieuwe laptop en geïnstalleerde Windows 8 dus. (Oktober is de planning.)

  Omdat de oude laptop nog werkt zou ik het eerder kopen van een nieuwe laptop met Windows 7 en later upgrade naar W8 niet doen. Het nadeel van zo'n upgrade is dat er dan veel oude meuk blijft staan van W7. Maar geeft geen verdere problemen.
 • [quote:8687932195="PC1"]Om te beginnen moet je maar eerst eens bij MS op de site kijken voor de systeemvereisten. Ik denk dat je dan al het antwoord hebt. Een nieuwe laptop en geïnstalleerde Windows 8 dus. (Oktober is de planning.)

  Omdat de oude laptop nog werkt zou ik het eerder kopen van een nieuwe laptop met Windows 7 en later upgrade naar W8 niet doen. Het nadeel van zo'n upgrade is dat er dan veel oude meuk blijft staan van W7. Maar geeft geen verdere problemen.[/quote:8687932195]
  Oké bedankt , dan kan ik beter wachten dat ze computers verkopen met Windows 8 .
  Als zo'n upgrade toch nadelen heeft zoals jij schrijft dan zou ik nog een half jaartje moeten wachten .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.