Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen bij opstarten van programma's sinds update

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Sinds de afgelopen update van windows heb ik erg veel last van een probleem: bepaalde programma's willen niet meer opstarten. Dit heb ik bijvoorbeeld bij GTA en bij Trackmania. Bij beiden start wel het pop-up scherm op, maar na het klikken op play game willen de spellen niet tevoorschijn komen.

  Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, zoals als administrator draaien, videokaart updaten en herinstalleren. Maar niks blijkt te helpen. Ook google laat me in de steek, ik krijg alleen maar nutteloze sites te zien, maar dat kan ook aan mij liggen.

  Kan iemand me helpen?
  Alvast bedankt.
 • Probeer eens systeemherstel.Kijk of er nog een herstelpunt is voor de updates.
 • Meldt verder ook om welke Windows versie het gaat. En welk Service Pack deze heeft. Zou je ook nog kunnen melden, om welke updates het gaat volgens de Geschiedenis van Windows Update. Beveiligingsupdates kun je beter niet ongedaan maken.

  Grand Theft Auto staat zo te zien in de Windows 7 compatible games lijst. Echter Trackmania (Track Mania) zie ik er niet staan. Ook niet in deze lijst Windows 7 Supported Games.
 • Ik heb een windows 7 Home Premium 64 bits, met service pack 1.

  Na in mijn update geschiedenis te hebben gekeken, zie ik dat er al weer veel meer kleine updates zijn geweest, ik weet niet welke het dus was.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.