Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met Outlook Express 6

4 antwoorden
  • Ik heb een probleem met Outlook Express 6.0 op XP Pro(Engels): ik kreeg vandaag de medeling dat “To save disc space, Outlook Express can compact messages.” Hierop heb ik bevestigend geantwoord, maar daarna zijn slechts enkele mappen nog te zien, de mappen Inbox en Sent zijn nu leeg. Via Tools>Options>Maintenance het adres van de Store Folder opgezocht, deze via “Run” geopend: alle mappen waren te zien. Deze gecopieerd en via Import getracht te laden, maar alleen de reeds zichtbare mappen werden geïmporteerd waarbij Inbox en Sent leeg bleven. Heb getracht via System Restore de zaak te herstellen, maar geen succes. De copie van de mappen getracht te importeren in OE op een andere PC maar hetzelfde resultaat. Herstarten van de PC gaf geen verbetering. Weet iemand een mogelijke oplossing?
  • Komt vaak voor..... Maak eerst een image van je systeem, dan kun je terug! http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-networking/we-clicked-compact-messages-in-outlook-express-and/9e5dd152-2a51-4b7a-a950-bf1cedbc88c4 nog meer antwoorden, lees GOED! http://www.google.nl/#hl=nl&sclient=psy-ab&q=outlook+express+compact+messages+restore&oq=compact+messages+resore+&gs_l=hp.3.0.0i13i5i30l2j0i8i13i30.0.0.3.300.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.xy3JINkmdWI&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=17feb384e8560dc4&biw=1440&bih=777
  • wees wel even voorzichtig met de prullenbak: daar zet oe een veiligheidskopie van de mappen voordat gecomprimeerd wordt. wil je die terugzetten dan eerst de extensie bak wijzigen in dbx. zag nog nooit dat een comprimeeractie mislukte.... m.i. kan je gewoon alle bestanden uit de prullenbak kopiéren (!) naar de store folder, na wijzigen van de extensie. en vergeet dan niet het bestand folders.bak/dbx!
  • Bedankt voor de adviezen, maar helaas had ik de prullebak al gewist met CCleaner voordat ik erachter kwam dat er wat misgegaan was met het comprimeren :(. De dax files ben ik dus kwijt........ Heb de gecorrumpeerde dbx files getracht te restaureren met demo versies van diverse programma's maar helaas was slechts een gedeelteljik met een programma te openen, voor de rest nax. Kans dat gespecialiseerd bedrijf wel succes zal hebben is waarschijnlijk minimaal, vrees ik.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.