Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Bijlagenummering WORD 2010

rvduin
3 antwoorden
 • Ik gebruik WORD 2010 en heb problemen met automatische bijlagenummering, heb antwoord niet kunnen vinden. Graag hulp, bij voorbaat dank!

  Na de start van een nieuwe bijlage B (niveau 1) start de nummering niet opnieuw (binnen Bijlage B gaat de nummering van niveau 2 dus door met de niveau 2 nummering van Bijlage A).

  Wat ik binnen WORD krijg:

  Bijlage A Gedeelte A

  A.1 Gedeelte A1
  Tekst…….
  A.2 Gedeelte A2
  Tekst……

  Bijlage B Gedeelte B

  A.3 Gedeelte A1
  Tekst……
  A.4 Gedeelte A2
  Tekst……..

  Wat ik wil:

  Bijlage A Gedeelte A

  A.1 Gedeelte A1
  Tekst…….
  A.2 Gedeelte A2
  Tekst……

  Bijlage B Gedeelte B

  B.1 Gedeelte B1
  Tekst……
  B.2 Gedeelte B2
  Tekst……..
 • Je moet een sectie einde aanbrengen en dan met kop en voettekst de nummering opnieuw opmaken. Hier kun je ook ontkoppelen met de vorige sectie.
 • Zie ook deze, als je er nog bent?


  http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/paginanummering-opnieuw-beginnen-in-elk-hoofdstuk-HP005188195.aspx?CTT=5&origin=HA001116514

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.