Vraag & Antwoord

OS Windows

Vraag over windows prestatie index vs stuurprog. grafisch

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Inderdaad, aangezien die andere gegevens dan toch niet meer reëel zijn.
 • Hallo,

  Ik keek toevallig op het scherm van de windows 7 prestatie index. De waarde was op dat moment 5,1 bepaald door de waarde van het onderdeel grafisch (aero). Ik zag ook geel driehoekje met de mededeling nieuwe hardware geinstalleerd, bepaald de index opnieuw. Nu is er in al die jaren dat ik de laptop heb geen hardware toegevoegd. Het enige wat er gedaan is is een update van de intel grafische stuurprogramma.
  Na de vernieuwing van de index kwam deze opeens op 4,5 uit. eveneens door hetzelfde onderdeel bepaald. Dus een daling van 5,1 naar 4,5.
  Ik zal hier niet van wakker liggen, maar de vraag is kan een nieuwere versie van een stuurprogramma een verslechtering met zich meebrengen. Ik zou nl een verbetering verwachten.

  vr.gr.
 • Dat cijfer is variabel en veranderd met de tijd mee. Hoe sneller de computers worden des te lager wordt het cijfer voor jou huidige pc. Dit zal dus niet aan de driver liggen. De index wordt inderdaad pas vernieuwt als jij dat vraagt. Dit kost namelijk wat tijd om te bereken. Overigens loopt het cijfer niet tot 10 zoals vele denken. Ergens rond 7 is zeer snel.
 • Hallo,

  Bedankt voor het antwoord. Heeft dus weinig zin om de vorige versie van het stuurprogramma terug te zetten , als testje.

  vr.gr.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.