Vraag & Antwoord

OS Windows

Opgelost! Pictogram uit lijst systeemvakpict. verwijderen?

7 antwoorden
  • Hallo, Ik heb mcafee verwijderd (ook met mcpr). Nu zie ik in de lijst van systeemvakpictogrammen (pijltje links in taakbalk) dat daar nog 2 pictogrammen van mcafee staan. Hoe krijg ik deze weg? vr.gr.
  • Probeer eens met appremover. Er is vast ook wel een removal tool van mcafee.
  • TS heeft MCPR.exe al gebruikt. Dat is het removal tool van McAfee. Heeft hij daarna de pc opnieuw opgestart? Dat is namelijk wel noodzakelijk.
  • Helaas, van mcafee geen spoor. Terwijl in het register nog aardig wat regels staan. Ergens daar een sleutel weghalen?, maar welke? (mcpr had ik gisteren al gedraaid, en zag nu die pictogrammetjes nog) vr.gr.
  • Op deze manier zou het moeten werken: Deze methode vergt werkzaamheden in het register. Ga naar START, type REGEDIT en druk op ENTER Ga naar de volgende sleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify In het rechterscherm dienen de volgende twee sleutels te worden verwijderd: IconStreams and PasteIconsStream Druk nu op Ctrl +Shift + ESC om TAAKBEHEER te openen. Ga naar het proces EXPLORER.exe en beëindig dat. Ga, in TAAKBEHEER naar BESTAND en UITVOEREN, start daar EXPLORER.exe opnieuw Klik nu met rechts op de KLOK en kies MELDINGSPICTOGRAMMEN AANPASSEN. Alle oude vermeldingen zijn nu weg, de overgebleven moeten opnieuw worden ingesteld.
  • Betwijfel of dat wel de goede weg is. Denk dat dat alleen iets oplost, als er iets fout weergegeven wordt door windows. Als de programma's daadwerkelijk nog draaien, is de weergave daarvan ook niet fout, en ook niet het probleem.
  • Hallo, Het is gelukt. Ik vond dit op het web. http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/646671-Programmas-verwijderen-uit-Systeemvakpictogrammen[url] vr.gr. Frans

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.