Vraag & Antwoord

OS Windows

facebookmail en andere sinds kort bij ongewenste mails

Anoniem
Jos1966
6 antwoorden
 • Hoi,

  Sinds een week of 2 vind ik alle mail van facebook alleen nog terug bij de ongewenste e-mail.

  Ik heb het facebookmail.com domein al lange tijd gewoon bij de veilige afzenders staan. Heb een email account om facebook e-mail op binnen te krijgen. Deze worden ook nog eens naar een speciale map in Windows mail verplaats op basis van dit email account.

  Het geldt trouwens ook voor een aantal andere mail accounts, dat deze e-mail nu bij ongewenste staat, ondanks dat deze domeinen ook bij de veilige staan.

  Op internet kan ik er niks over terug vinden.

  Groet,

  Jos
 • je zal eens moeten kijken bij de instellingen van de applicatie die bepaalt of iet wel dan niet gewenst is…..
 • Aan allemaal die facebook toeters en bellen heb ik nooit meegedaan dan wel toestemming voor gegeven (voor zover ik weet).

  Ik neem aan dat je die applicaties bedoelt?

  Tot circa half augustus had ik nergens last en werden alle mails netjes naar de gewenste map verplaatst.
 • Om misverstanden te voorkomen. Bedoel je dat de Facebook e-mails in je e-mail cliënt bij de ongewenste mail staan, of staan deze bij de ongewenste mail op de e-mail server van je provider? Indien dat laatste, had je de webmail instellingen al gecontroleerd?
 • Ik heb Vista home premium en ze kwamen in Windows mail tot voor kort gewoon netjes binnen in de map die ik heb aangemaakt. Nu staan die altijd in onegwenste mail. De afzender is daarbij facebookmail.com en staat netjes in veilige afzenders.
 • Check dan voor alle zekerheid de site van Microsoft over Ongewenste e-mail bestrijden. Wellicht staat het beveiligingsniveau te hoog.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.