Vraag & Antwoord

OS Windows

Silverlight werkt niet in IE9 / Firefox 15.0.1

Anoniem
rolla
5 antwoorden
 • Op 2 Windows 7 machines draait IE9 en Firefox 15.0.1. Op de ene machine werkt Silverlight probleemloos in IE9 / Firefox als ik op RTL Boulevard een filmpje bekijk op de andere machine word de player niet geladen in zowel IE9 als Firefox. Ik kan wel op de rechtermuisknop drukken om de eigenschappen van Silverlight op te vragen.

  Op de betreffende machine heb ik Silverlight al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Helaas zonder succes.

  Als ik de systeemcheck op RTL site doe geeft hij alleen aan dat Silverlicht (lokaalsopslag) niet gedectecteerd kon worden. Echter is dit wel aangevinkt.

  Beide machines hebben alle updates van Java, Flash e.d.

  Iemand een idee waar dit aan kan liggen?
 • Niemand een idee waarom Silverlight niet werkt?
 • Je zou om mee te beginnen kunnen checken, of er iets bruikbaars staat in deze topic http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=217250&highlight=
  En check eventueel op de site van Microsoft artikel 2532294 http://support.microsoft.com/kb/2532294
 • Dank voor je reactie, maar ik had al gegoogeld en gezocht op dit forum en mogelijke oplossingen gevonden. Helaas brengt mij dat niets verder.

  Na Silverlight verwijderd te hebben, het register opgeschoond te hebben, de harde schijf ontdaan van een eventuele Silverlight map en alles opnieuw geinstalleerd te hebben werkt het nog steeds niet. Doe ik de systeemcheck op de RTL site dan is alles groen, dus in orde.

  Vervolgens heb ik Windows 7 geinstalleerd in Virtualbox om eens te bekijken of het na een schone installatie wel werkt. Ik heb na Win 7, IE9, flash en java, Silverlight geinstalleerd. Daarna RTL Gemist / Boulevard geprobeerd en als ik een video aanklik wordt de reclame wel afgespeeld, maar krijg daarna de foutmelding "Sorry! Er gaat iets fout." Het rare is dat de filmpjes op MSN wel werken. MSN maakt ook gebruik van Silverlight.

  Aangezien ik de indruk krijg dat Silverlight bij meerdere mensen problemen geeft zal het wel een toeval zijn dat het op de andere pc wel werkt.
 • Vraag is natuurlijk of je wel Java moet willen hebben in deze tijd…. :wink:

  Maar los daarvan zou je de indruk krijgen dat Silverlight een stuk slordig programmeerwerk is. Dit gezien het feit dat er blijkbaar meer mensen zijn met problemen t.a.v. Silverlight!
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=218362
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=217250&highlight=

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.