Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Internet Explorer werkt niet

Bedoel je in IE Internet Options > advanced en > reset ? Helpt niet en ook niet na herstart van IE Edit: werkt terug nadat ik in url mijn google startpagina gewijzigd had. Maar mijn Maxthon browser werkt nog niet. Vreemd. Bedankt toch nog.

Anoniem
JimBFB
2 antwoorden
  • Mijn Internet Explorer browser werkt niet in mijn Vista OS (alle andere browsers FF, Opera doen het wel), ik krijg steeds "Internet explorer cannot display the webpage".

    Ik gebruik die browser bijna nooit. Ik heb dus in feite moeten ontdekken dat mijn Internet Explorer niet werkt doordat ik een andere browser wou starten en dat die ook niet werkte. Het was een browser die werkt met de Iexplorer "engine": nl. Maxthon Browser.

    Ik acht het niet onmogelijk dat ik vroeger Internet Explorer heb verwijderd of dat ik toch het gebruik ervan heb verhinderd door een of andere externe tool. Het is onbegonnen werk gezien de tientallen instellingsprogjes die ik heb om uit te zoeken met welke applicatie ik het gebruik van IE verhinder.

    Nochthans als ik in de map Windows kijk staan er zo'n 30-tal bestanden "iexplore.exe" in. Dus verwijderd zal ik hem waarschijnlijk niet hebben.

    Hoe kan dit opgelost worden ?
  • Bij geavanceerd opnieuw instellen al gedaan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.