Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer die regelmatig vastloopt

7 antwoorden
  • Hallo allemaal Ik heb een computer die regelmatig vastloopt. Kort geleden heb ik hem overgezet van Vista Home naar Win7 Home. Zelf denk ik, dat het ligt aan één of meerdere verkeerde Drivers. (nog door de vroegere Vista) Met welk programma kun je het beste proberen, of het oo ligt aan de Drivers of dat er misschien een andere oorzaak is? Mvg Jan Filarski :oops:
  • Heb jij Windows 7 als upgrade geïnstalleerd? Indien jouw Vista toen besmet was, is die besmetting dus ook doorgegeven!
  • Beetje kort door de bocht, "vastloopt", wat gebeurt er, wat zie je, bsod's?, reboots?, freezes?
  • Hallo Abraham54 Nee, geen Upgrade. Daarom zou je zeggen dat het een schone installatie zou moeten wezen. Mvg Jan Filarski
  • Hallo Lange Pier Nee, het scherm bevriest als het ware. Niets doet het dan meer. Mvg Jan Filarski
  • Indien je de videokaart zwaar laat werken zouden het de ram chippies op de videokaart te heet kunnen worden, dat veroorzaakt over het algemeen een freeze van het beeld. Is het een passief of aktief gekoelde kaart? met de laatste kan het ook nog indien alleen de gpu wordt gekoeld. Indien in veilige modus dit probleem niet voorkomt zijn het drivers die het probleem veroorzaken. Miss eens de logboeken napluizen alhoewel bij een freeze er niets over in zal staan, via uitvoeren/zoeken eventvwr.msc. Msinfo32.exe zou miss iets kunnen weergeven.
  • Het is een passief gekoelde kaart, met Vista hebben we hier nooit last van gehad Ik zal hem in de veilige modus zetten en afwachten Alvast bedankt voor je belangstelling. MVG Jan Filarski

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.