Vraag & Antwoord

OS Windows

Packard Bell recovery image installeren op SSD

Anoniem
MatthiasD
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Net nieuw op dit forum, maar gelijk een volgens mij lastige questie.

  Ik heb een bootable USB gemaakt met daarop de data van de verborgen recovery partitie(PQSERVICE) van mijn Packard Bell laptop. Deze wil ik installeren op mijn SSD.

  Dit lukt, want ik kan mijn USB booten en er verschijnt netjes een recovery programma van Packard Bell. Alleen vraagt hij na verloop van tijd toch om een DVD om verder te kunnen installeren. Die heb ik niet en kan ik met de originele hdd ook niet maken. Hij geeft aan dat de instellingen van de harde schijf niet overeen komen met de standaard fabrieks instellingen. Kortom geen DVD.

  Iemand suggesties?
 • als he wil opstarten van de ssd .
  dan moet die wel als driveletter C hebben
 • Ik wil niet opstarten vanaf mijn SSD want dat kan niet want hij is nieuw en er staat geen data op. Ik start op vanaf mijn USB met daarop de data van de recovery partitie. Die data moet dus op de SSD komen te staan.
 • Waarom wil je de recovery-partiton restoren op de SSD?
  Ik neem hierbij aan dat je je OS-schijf (C:) op de SSD wil.
  Lijkt me logisch dat de restore van je recovery fout gaat, hij zoekt de originele gegevens (in staat terugbrengen zoals je hem kocnt)

  Is het niet makkelijker om eerst een Disk-Partition Image te maken en deze vervolgens op de SSD terug te zetten, dan ben je in een keer over en hoef je je pgms niet opnieuw te installeren.

  Succes in elk geval

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.