Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 8 slipstream

Het is me gelukt :D Iso gemaakt met ISOdisk En daarna werkt het programma wel en kan ik nu ook updates slipstreamen. Verhaal is weer dankzij JOLO geheel compleet. JOLO nogmaals mijn dank voor de links.

Anoniem
rgh
7 antwoorden
 • Hoi iedereen,

  Weten jullie al een programma waarmee ik de Windows 8 updates mee kan slipstreamen?

  Verder wil ik de Windows 8 cd ook als Iso op mijn pc hebben staan.
 • De Windows 8 slipstream mogelijkheden worden zo te zien genoemd in deze Engelstalige thread slipstream drivers to Windows 8 ISO.
 • Jolo,

  Dank voor je link. Deze had ik inderdaad zelf voordat ik deze hier geplaatst had gezien. Maar gaat alleen maar over drivers slipstreamen wat ik eruit begreep.
 • In de thread over Windows Download Integrator waarna Tito verwijst, zie ik in de Features meer staan, dan alleen drivers. Ikzelf heb die applicatie echter niet getest/uitgeprobeerd.
 • Met dit programma kom ik niet ver jammer genoeg.

  Hij vraagt in het begin al gelijk naar het ISO bestand van de Windows en ja die wil ik nu juist net gaan maken van de CD.
 • Ben je er zeker van, dat Windows Download Integrator direct om een ISO bestand van de Windows vraagt? Want de afbeelding in het bericht van Tito, gaf mij de indruk dat je een dvd als bron kan kiezen. Maar als dat om de één of andere reden niet werkt, kun je van je originele Windows 8 dvd toch een ISO bestand aanmaken via een freeware applicatie. Zie bijvoorbeeld deze site 5 Free ISO Makers to Create ISO from CD, Create ISO from DVD.

  Edit: Als ik zo deze youtube filmpje bekijk van Windows Download Integrator v.3.3, na een muisklik op Click to select DVD source, verschijn het dialoogvenster, DVD/ISO Select. Would you like to select an ISO image? Geeft mij de indruk, dat je op No moet klikken om je Windows 8 dvd te kiezen.
 • Hoi Jolo,

  Als je daarop klikt vraagt hij bij mij dus inderdaad naar het ISO bestand als bron bestand.

  Bedankt voor je andere links, hier kan ik dan wel weer een ISO mee maken en dat vind ik het belangrijkste. Dat ik een goed werkende versie altijd op mijn harde schijf hebt staan. Het update gebeuren slipstreamen is minder belangrijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.