Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding installeren software

Anoniem
Tirm
9 antwoorden
 • Hallo forumleden, ik zal me eerst even voorstellen.
  Ik ben Daniël, ben 13 jaar en houd me de laatste tijd vooral bezig met muziek en gamen, en het laatste vooral op de mobiel, maar soms kom ik nog wel iets tegen voor de PC waarvan ik denk, ja, is het proberen waard. Goed, ik heb dus een probleem met mijn PC. Dit probleem heb ik al eerder gehad, maar toen was dat niet zo erg. Het probleem ligt hem namelijk bij het installeren van software. Dit is nu 2 keer voorgekomen. Het begint allemaal goed, maar ik krijg na een tijdje de volgende foutmelding:
  "Er is een fout opgetreden bij het maken van map C:\Users\Danie\appdata"
  Dit lijkt mij een rare foutmelding, deze map bestaat immers al (hoewel ik er normaal niet in kan rondneuzen, maar ik heb ontdekt door de zoekfunctie te gebruiken in windows dit alsnog kan), waarom zou de software deze dan nog een keer willen maken? Dit verandert overigens niet. Het is tot nu toe voorgekomen bij een stukje produceersoftware (de plugin genaamd Massive), en nu weer, bij zogenaamde drivers van HTC, die ik nodig heb als ik mijn telefoon wil rooten, wat ik namelijk ook van plan ben (als iemand mij daarover tips wil geven, graag, maar liefst via PM, anders wordt dit topic een beetje onduidelijk). Dus, brand maar los haha! Alvast bedankt voor jullie hulp! Ik weet niet of jullie wat aan de specs van mijn computer hebben, zoja, dan zal ik die wel hier neerzetten.
 • waarom via een persoonlijk bericht .
  ben je bang dat een ander ook die oplossing wil gebruiken .
 • Nee, maar dan wordt het een beetje rommelig, evt. open ik wel een ander topic als ik echt vragen heb over rooten. Dat is wel zo overzichtelijk. Maar heb je enig idee wat er aan de hand kan zijn?
 • Is dit
 • Je zou om mee te beginnen kunnen vermelden welke Windows versie je draait, en welke software je probeert te installeren. Verder zou je kunnen checken of er in de Windows logboeken aanvullende info te vinden is, over de installatiefoutmelding.
 • [quote:5769f9345b="Passer"]Is dit
 • [quote:dddc3d0cdb="Passer"]Is dit
 • [quote:cb89713185="Kelvin"]Maar, er staat geen trema. [/quote:cb89713185]
  Dat wilde ik weten omdat het mogelijk daaraan lag. Niet dus.

  Mooi dat je het gevonden hebt.
 • Hallo, ik wil dus alsnog wel een topic plaatsen over rooten, maar ik heb geen idee waar dat moet komen. Of kan ik dan beter op een ander forum mijn geluk zoeken? Ik loop namelijk een beetje vast met mijn HTC Desire X.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.