Vraag & Antwoord

OS Windows

Screenshot maken van welkom- en inlogvenster Windows 8

7 antwoorden
  • Hallo, Ik wil screenshots maken van zowel het welkom- als het inlogvenster van Windows 8. Met de toets Print Scr en een eventueel programma lukt het me niet. Wie kan mij helpen? Gr. van Ineke
  • toch gewoon met printscreen . en dan in een foto progg . nieuw leeg bestand kiezen . toets combinatie Ctrl+ V. om het plaatje in te passen
  • fototoestel en plaatje maken?
  • las toevallig vandaag: houdt windowstoest ingedrukt, druk op printscreen, en er wordt auto een schermafdruk in png genummerd en wel in je afbeeldingenmap (submap schermopnamen wordt aangemaakt) gezet. en ja hoor: dat werkt, zie ik nu op mijn w8-proefding.
  • [quote:49e0907d0e="canonboy"]toch gewoon met printscreen . en dan in een foto progg . nieuw leeg bestand kiezen . toets combinatie Ctrl+ V. om het plaatje in te passen[/quote:49e0907d0e] Dat was het eerste dat ik probeerde, maar nee, dat lukt dus niet.
  • [quote:9cf36e4e3a="Passer"]fototoestel en plaatje maken?[/quote:9cf36e4e3a] Als er geen andere oplossingen zijn, kan ik deze nog proberen.
  • [quote:584af8c397="derkdejong"]las toevallig vandaag: houdt windowstoest ingedrukt, druk op printscreen, en er wordt auto een schermafdruk in png genummerd en wel in je afbeeldingenmap (submap schermopnamen wordt aangemaakt) gezet. en ja hoor: dat werkt, zie ik nu op mijn w8-proefding.[/quote:584af8c397] Dit werk bij mij wel zodra je ingelogd bent, maar het gaat mij juist om screenshots voor het inloggen. Als je Windows 8 opstart, begin je met een welkomvenster. Daar klik je met de muis. Dan komt het inlogvenster. Maar ik wil dus screenshots van het welkom- en inlogvenster. Ook met de Windowstoets en print Scr-toets lukt het niet. Weet nog iemand iets?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.