Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer 10 werkt niet

Anoniem
Jos H
8 antwoorden
 • Via een automatische update werd IE 10 geinstalleerd. Maar helaas werkt deze browser niet op mijn w7 pro machine. Je ziet heel even een flits van een wit kader voorbij komen en dat was het dan. Iemand een idee?
 • Of IE 10 opnieuw downloaden van de site van Microsoft of b.v. Firefox / Opera / Chrome installeren.
  Voor evt. installatie je systeem opschonen.
 • En check verder nog op de site van Microsoft artikel 2820688 Problemen met een mislukte installatie van Internet Explorer 10, en artikel MSW700028 Tips for solving problems when Internet Explorer crashes or stops working.
 • Het kan met de hardware te maken hebben. Probeer eens bij internetopties, geavanceerd, een vinkje te zetten bij "software rendering gebruiken ipv GPU rendering

  vr.gr.
 • Hartelijk dank! Ik ga aan de slag en laat nog horen of, en hoe, het misschien is opgelost.
 • Helaas,

  De Microsoft berichten helpen me niet verder. Software rendering heb ik in IE 9, voorafgaand aan een nieuwe installatie van IE 10, aangezet. Maar als het dat is dan neemt IE 10 die instelling niet over. En na installatie kom ik onmogelijk in IE 10 om het daar in te stellen. Als er nog een andere mogelijkheid is hoor ik het erg graag, bij voorbaat dank!
 • [quote:f0c8ee7c6c="Jos H"]Of IE 10 opnieuw downloaden van de site van Microsoft of b.v. Firefox / Opera / Chrome installeren.
  Voor evt. installatie je systeem opschonen.[/quote:f0c8ee7c6c]

  Had je bovenstaande al geprobeerd?
 • Beste Jos,

  Ik heb het systeem geschoond en met sfc /scannow een hele hoop errors gevonden mbt windows updates.

  (Failed to get session package state for package: Package_3_for_KB2559049~31bf3856ad364e35~amd64~~6.1.1.2 [HRESULT = 0x80070490 - ERROR_NOT_FOUND])

  Dat wordt een andere vraag hier, maar mogelijk kan dat er mee te maken hebben? Ik heb met systeemherstel inmiddels IE 9 weer draaiend, dus niet meteen een noodzaak om een andere browser te installeren, of het zou er om moeten gaan om te kijken of dat wel lukt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.