Vraag & Antwoord

OS Windows

Updates Windows 7 niet op te halen

Anoniem
f.j.stols
5 antwoorden
 • Bij een Laptop Acer 64 bits (onder mijn "beheer";) kan ik geen Windows updates ophalen. Allerlei foutmeldingen verschijnen er zoals 80072EFE,8024402C enz. Zoekend op intrnet wordt ik verwezen naar programma's zoals RegCleanPro, dan ben je nog verder van huis. Ook de hyperlinks van SchoonePC hielpen mij niet. Systeemherstel gedaan: geen succes. MS zou het probleem kennen, maar er vooralsnog weinig aan kunnen doen: vreemd. Ook zag ik ergens dat het toch één of andere infectie zou kunnen zijn, hoewel deze laptop voor héél eenvoudig werk (beamer) gebruikt wordt. Iemand nog een suggestie? Ik probeer het apparaat wel up to date te houden.
 • Probeer deze eens?
  http://support.microsoft.com/mats/windows_update/nl-nl
 • direct toegepast, helaas voorlopig geen succes.
  Echter, toen ik dit schreef en nog eens ging kijken: het loopt weer! 12 updates = 74 MB. Duurt kennelijk wel even. Hartelijk dank: zo snel heb ik nog maar zelden hulp gehad. fjs
 • Op een andere (reserve) pc met W732 bits was het updates ophalen en installeren een eindeloos verhaal van vele uren. Aanvankelijk met hulp van (een ander?) MSFixit-mannetje, en daarna bij herhaling maar steeds een páár updates doen afsluiten,opstarten, installeren en opnieuw updates controleren. Weliswaar ook een grote update van 190 Mb erbij voor Office 2010, maar toch een moeizame zaak van MS.
 • Download met deze tool alle updates en installeer ze handmatig…
  http://www.heise.de/download/wsus-offline-update-ct.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.