Vraag & Antwoord

OS Windows

"Last User"

6 antwoorden
  • Wanneer ik onder Administrator-account een (Telebankier-)programma installeer, is dit niet toegankelijk voor "gewone" Users. En krijgen deze een foutmelding met "Last User". Hoe herstel ik dit ?
  • Je geeft aan een foutmelding te krijgen met "Last User", heb je het programma al eens gestart met het Administrator-account?<P>Misschien is het programma niet geschikt voor een "multi-user" (Windows NT/2000)omgeving.<P>Om welk telebankier-programma gaat het?<P>
  • Het gaat om Telebankieren van de Rabobank. Heb het al op verschillende accounts geprobeerd, oa. van User, Administrator en "Byzondere Users".
  • Iemand nog een ideetje ?
  • Wat is de precieze foutmelding die je krijgt?
  • Om even een oude threat nieuw leven in te blazen. Ik heb dus ook dit probleem onder WinXP. Alleen als de user Admin of Super-user is kan Telebankieren uitgevoerd worden. Het programma werkt dus op zich wel, hoewel Rabobank zegt dat het niet geschikt is voor multi-user systeem (zoals Win2K en WinXP). Wat ik dus wel snap met de problemen die het dus nu geeft ;) Het probleem voor mij is dat de user die het programma moet kunnen gebruiken geen admin of super-user mag zijn (om problemen te voorkomen). Ik ben al aan het proberen om het geheel te laten werken door bepaalde mappen schrijfrechten te geven, maar dat is tot nu toe niet gelukt. Ik heb het nu voorlopig opgelost door het programma met andere referenties uit te laten voeren, maar das ook geen goeie oplossing omdat steeds het admin password moet worden ingevoerd (dat wel bekend is bij die user). Er moet alleen niet gewerkt worden met het admin account. Heeft iemand anders hier soms al een oplossing voor gevonden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.