Vraag & Antwoord

OS Windows

USB voor NT 4 server

7 antwoorden
  • nou weet ik nat. dat NT 4 gn usb ondersteunt,<P>maar er zijn mogelijkheden om dit wel aan de praat te krijgen. Uiteraard niet door microshit goedgekeurd, maar ach..<P>Lijk me toch wel handig om mn USB scanner ook op mijn server te kunnen aansluiten. bvd
  • En wat is er op tegen om up te graden naar 2000? NT4 is nu toch wel wat uit de tijd aan het raken naar mijn mening.<P>------------------ Greetz Okidoki
  • Er is geen manier om USB gewoon te laten werken onder NT4, ook niet met andere software. Er zijn echter wel enkele fabrikanten die een driver meeleveren die het onder NT4 aan de gang krijgen maar dat geldt dan dus ALLEEN voor dat apparaat en niet voor USB in het algemeen in NT4.
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by *** Okidoki ***: <B>En wat is er op tegen om up te graden naar 2000? NT4 is nu toch wel wat uit de tijd aan het raken naar mijn mening.<P></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Misschien is zijn machien niet snel genoeg? :grin:
  • welnee PC/systeem snel zat<P>P3 256 MB 64 MB VGA 30 Gb HD<P>ben gewoon aan t expirimenteren Bij veel bedrijven kom je nog NT 4 servers tegen. Wil gewoon gehele systeem OK hebben, maar helaas dus In ieder geval bedankt voor de reacties<P>w2k adv. server heb ik nat al thuis liggen :wink:
  • Wij helpen graag hoor. <P>------------------ Greetz Okidoki
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by *** Okidoki ***: <B>Wij helpen graag hoor. <P></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Spreek voor jezelf :grin: :grin: :grin:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.